script async src="https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js?client=ca-pub-5371762328545607" crossorigin="anonymous"> Luminor Saat Modelleri ve Fiyatları | İndir PDF

Luminor

Hem ülkemizde hem de dünya çapında en eşsiz saat üreticisi markası olan luminor, oldukça şık tasarımları ile birçok saat severin ilgisini çekmektedir. Günümüzde çoğu insan aksesuar olarak saat kullanmaktadır. Bu saatler modeller arasında çok farklı özelliklere de sahip olabilmektedir. Özellikle bu markanın saatleri hem günlük hayatta hem de resmi yerlerde oldukça rahat kullanılabilmektedir.

Luminor Saat Modelleri

Genel olarak luminor saat modelleri titanyum kaplamaya sahiptir. Sade, kronometreli ve tarihli olmak üzere üç ayrı modeli bulunmaktadır. Bu modelleri arasında en çok tercih edilen model sade modeldir. Ayrıca birbirinden farklı ve renkli kordon seçenekleri de mevcuttur. Kordon olarak ise en çok siyah model tercih edilmektedir.

Luminor Saat Fiyatları

Bu markanın fiyatları modeller arasında değişiklik göstermektedir. En uygun model sade model olup en pahalı model ise kronometreli ve takvim özellikli saat modelidir. Ayrıca bu markanın deri kordonlu markları da bir nebze yüksek fiyatlardan satışa sunulmaktadır. Birbirinden güzel ve şık saat modelleri için https://www.entropia.club/tr/panerai-luminor Adresini ziyaret edebilir daha fazla bilgi sahibi olup keyifli bir alışveriş yapabilirsiniz.

Yorum yapın